Videoklippar! <3

Ja, nu har jag hittat både mitt och min kompis uppträdande!! <3
Aja här är videoklipparna!
Min kompis uppträdande! "I Will Never Come Back"

Mitt uppträdande, fast jag rörde inte på mig så mkt! :S "Trainwreck"
Aja, enjoy iaf!!♥

XOXO
Cherie<33

Talangjakt!

Ja, nu är jag här.. Talangjakten var som sagt igår då, och jag klarade hela utan att svimma eller göra fel eller så. Det var skitroligt, men först var jag skit nervööös. Alltså inte PÅ scenen då, sen var det jättekul men jag stod stil :S man ska ju röra på sig... En tjej i min klass kom tvåa, hon hade gjort sin låt själv och bröt ihop när hon precis uppträdat. Ja, så kan det gå. Shit jag kan inte hitta mina hemspråksböcker, och de är inte hemma så de är nog i skolan i mitt stökiga skåp. Någonstans.. Wow, hon som vann, ni borde hört henne, hon var fantastisk! Hon är lite Duffy-style men hennes röst är starkare liksom, på något sätt. Jag ska kolla sen om jag har hittat någon video som jag kan lägga upp! Vad ska man säga? AWESOME!!! LOL men jag kom ingenstans.. var nära på att storgråta..
Har också haft skola plus att jag hittade mina hemspråksböcker så jag blev glaad!! Hade gympa och spelade fotboll ute.. Jag är bollrädd så jag var inte inne i spelet så mkt!
Näe men det var nog allt för idag!
Hare bra!

XOXO
Cherie<33
PS, en video från min talangjakt!
 =)

OMG<3

Heeej alla <3
Jag har haft skola, höll på att somna på SO :P Omg det e talangjakt imorn :O LMAO men jag ska vara med, skitläskigt :3 A jag vet jag e modig :P SAJK..
Jag e inne på facebook och lyssnar på OMG.. Ni veet ♥
Aja, här e videon. Enjoy ♥

ska se på GG! <3

XOXO
Cherie<33

Ingen Månadens låt!

Nu har jag bestämt mig för att avsluta månadens låt, jag menar jag hittade inte några jättebra låtar plus att inte många besöker min blogg.. men aja! Ska se på GG nu! You know you l♥ve me!
Hare bra!

XOXO
Cherie<33

Kebabe habibti! <3

Heeej <33
Igår chattade jag ännu en gång med Miley Cyrus, och hon är faktisk ganska snäll.. Plus att hon e ganska rolig också.. :P LMFAO
Jag åt kebab till lunch idag. Godaste juu! Plus att jag köpte 7up o sprite! Gott gott, söndagsmys istället för fredagsmys =) Och så var det JÄTTESKÖNT ute idag... Man märker inte ens att det hade regnat för.. när var det? Typ i förr-i-förr-igår? Aja, skitnice iaf!
Som sagt fixade jag en ny header, vad tycker ni om den? (Den är gjord på PAINT för jag har inte PhotoShop, skitdåligt, jag vet!) Och så har jag fixat fram en STOR Ipod-touch med över hundra låtar på bloggen, det finns bättre artister typ längre ner som Eminem, Britney Spears, Michael Jackon, Akon, PCD, Lady Gaga, Beyoncé, m.m.
Cya later!

XOXO
Cherie<33


Tjena tjena

Nu sitter jag här och är inne på fb o tittar på Gossip Girl! Jag är såå beroende av det! Aja, kram alla och hoppas att ni har det bra! <3

XOXO
Cherie<33


I miss you!

Hej hej bloggen.. Ja, vad ska man säga? L♥ve sucks! Det är ju sant.. Hur många har inte varit olyckligt kära? Inte vet jag.. Men jag är. Ofc så känns det som att jag börjar gråta bara att jag tänker på denne person.
Men nog om det. Jag åt kebabpizza, åt bara halvan.. Jag var inte så hungrig, det var gott iaf 8) Drack läsk, det var nog allt.. Jag har inte gjort såmkt mer, eller jo jag såg på America's Best Dance Crew. De var asbra ju! Jag vill också bli sådär bra som de! Och förresten, facebook hackar.. Man kan inte gå in på applikationerna. Varför? Säkert så drabbas det över hela världen eller nåt. Mitt internet var på. Jag lovar, en annan kompis kunde inte heller gå in på någon av hennes applikationer. Argh! Kommer det att stå på tidningarna imorn? Såsom det gjorde när typ hela tele2 crashade? Vi får väl se! :P
A juste! Jag kanske ska börja videoblogga!
ABDC: Millenia vs Ringmasters!

XOXO
Cherie<33

Ny header

Ja, här är jag igen, jag lovar er.. Från och med nu ska jag blogga varje dag. Ja, det är sant ♥
Idag var jag i skolan, jag sjöng för kulturrådet, för vi kommer snart o ha talangjakt, redan på onsdag.. Iaf, det var såå piinsamt.. Jag sjöng fel på andra meningen. Jag var skit nervös och kom inte ens ihåg texten.. Sen gick de bra.. Tror jag. :P PÅ engelskan jobbade jag med SO, tog igen det.. hehe, glömde att vi hade läxa ens! Men jag klarar mig. Egentligen skulle jag till högalid och pröva deras mat men eftersom att jag har hört från flera att det är rätt äcklig mat där så jag följde inte med.. Åt pytt i panna istället. Det var MKT godare. På matten hade vi vikare. Han var skitsmart.. Vi behövde inte ens göra några uppgifter. Ja, sen var det NO prov.. Jag skrev på alla men kommer inte att få alla rätt.. Tror jag, men vi får väl se.
Jag ska göra en ny header. Kommer göra den i paint.. Jag veet... lite synd för mig, jag har inte PhotoShop. :(
Ikväll chattade jag med Miley Cyrus.. Jag litar på folk så för ni som inte tror mig, tror inte på mig då!
Såg ett avsnitt av Gossip Girl, online... Det var awesome <3
Det var nog allt..
Ses snart ♥


XOXO
Cherie<33

hej

Hej alla, har varit i skolan. Är nu hos Lisa. Vi ska fixa filmen :P
Aja ses <3

XOXO
Cherie<33

Hej igen

Hej, tänkte bara säga att jag inte har något att göra idag och håller på att skriva ännu en bok som ska heta "Fest Hos Mig. Eller?". Den handlar om en tjej och hennes mamma åkte till grekland med mormodern och hon var ensam hemma med sin syster eftersom hon fick inte ta ledigt av sin skola. Hon fixade en fest och hela huset vändes upp-och-ned medans hennes syster reste bort på viktig affärsmöte i tre dagar. Festen blev inte som hon tänkt sig och hon hamnar i trubbel. Men hon måste fixa allt innan hennes syster och mamma kommer hem.

Ja det var allt.

XOXO
Cherie<33

RSS 2.0