hej

Hej, jag är tillbaka <33
förlåt men jag har inte orkat blogga, men jag är som sagt tillbaka. Jag har hittat en jätte fin bild på Bella Swan som finns på http://pictureofmind.blogg.se. Ska äta lunch, senska jag dra tíll Phuong o se på Lizzie McGuire the Movie. SES <33
 franska men ni fattar.

Hare bra!

XOXO
Cherie <33

Hej igen

Hej alla, tänkte bara säga att jag håller på att skriva typ 6 böcker och det går typ inget bra för mig men önska mig lycka till ändå! :P skoja bara

Hare bra!

XOXO
Cherie<33

Hej! Saknat er som faan...

Hej alla, har inte hunnit va inne på datan men nu är jag här. Lyssnar på Selena Gomez - Magic och är inne på face. Jag ska kanske göra nåt med Elvira men det vet ni senare.
Alltså jag saknar Naba o Jasmine som fan. Har inte sett de sen förra året (aa, ni fattar) men ska försöka hälsa på kvicken nästa vecka. Det kommer nog att misslyckats men ändå man kan ju hoppas.
Veckans Hot & New SONG blir Joe Nick Jonas and the Administration - Who I Am. Hoppas ni gillar det. Jag tycker att den är bra. So ENJOY IT!!! <33


Hare bra!

XOXO
Cherie<33

Heej alla <33

Idag var jag i skolan och hos min kompis Lisa.
Först berättar jag om min skoldag. Väldigt roligt men sista timmen hade vi Bizhan och han började prata väldigt mycket - alltså det var intressant men för mycket. Ja, ni fattar. Sen slutar vi.
Hos Lisa. Saga var med och vi spelade Band Hero. Alla fick turas om o sjunga men jag fick aldrig spela gitarr och lisa aldrig trummor - Saga spelade alla. Hahaha men det var jätteroligt.
Lånade hem Gossip Girl bok 2. Älskar första boken! <333



                                 "Ni vet att ni älskar mig!
"



XOXO
Cherie<33

Blog iskolan

hej är i skolan just nu. Hade haft svenska i datasalen.
Jag måste dra herrå <3

XOXO
Cherie<33

PS: Ska blogga lite senare idag tror jag men iaf ses!

Heeej

Alltså nu tänker jag så här att jag bloggar varannan dag.
Om jag hinner blir det kanske två dagar i rad och efter en dag o.s.v.
Vi fått en ny NO lärare. Han heter Bizhan och är läskigt. Haha nej men han bara pratar hela tiden o sånt. Jag typ räckte upp handen o fråga om han inte skule PRESENTERA sig själv men det blev ännu en biologi och kemi undervisning. Har också fått en ny lärare på idrotten. Han verkar vara bra. Han heter Nicklas eller Patrik eller nåt kom inte riktigt ihåg. Nicklas - eller vad hannu hette - deltog i lektionen. Det var bara få idrottslärare som gör det. Förresten hörde jag från min Mentor Katarina att han var idrott OCH matte lärare. Skumt va?
Vi hade musik idag och man delade in sig i grupper och skulle välja en låt. Vi typ valde This Is Me från Camp Rock och jag och Saga ska typ sjunga. Det blir nog en annan låt. Måste hitta noterna till piano, gitarr, trummor och bas. Vet nån om en bra sida??
Ringde Sara för en stund sedan. Hon var sjuk både igår och idag. Hon tror att hon kommer imorn. Jag märkte att hon missat det roliga - eller lite iallafall. Näe men nu ska jag välja en veckans Hot and New SONG. Det får bli Selena Gomez - Naturally. Inte riktigt ny men den är skitbra. Lyssna själv!



Hare bra!

XOXO
Cherie<33

Välj 2! Av 4..

Hejsan allihopa o go' kväll. Hahah skoja bara. Förlååt för att jag inte har uppdaterat på flera dagar men jag hade typ inte till gång till dator då men aja jag berättar till er vad jag haft för mig. Har tre saker att  säga.

1. Skolan har börjat igen. Skönt men ändå jobbigt att ha nya lärare och nytt schema.

2. Igår såg jag på Avatar på 3D. Den var skit bra. Här är en bild på den

3. Jag håller på att skriva böcker men har börjat med fyra olika och tänker bara skriva klart två av de så om ni hjälper mig så jag kanske kan välja. Här är handligarna<.>
1, Estepha Derwent: FLYKTEN
Estepha drömmer om en pojke som var både vacker och stilig. Problemet var att hon var en princessa och i hennes familj hade de lagar om att döttrarna fick inte gifta sig med en fattiglapp - som pojken var. I drömmen sade pojken att hon skulle vänta på honom på Aligos Historiska Träd - landet hette Aligo - och hon gick dit vid varje snöfall då solen lyste klart. Klockslaget var 12. Efter fyra års väntande såg hon honom men det var JUST hon som kunde se honom, ingen annan. Hennes far bestämde att hon inte fick träffa pojken igen och efter någon månad flydde hon med honom. Under FLYKTEN fick hon varningar från en spågumma. Det sägs att denne pojke var en demon som lockade till sig fina flickor. Estepha då tvungen att förgöra denne Demon och fly - igen. Men det var mycket svårt för henne att välja sitt beslut eftersom hon var förälskad i honom - DEMONEN. Till slut tog hon sitt beslut som ändrade hela framtiden.
2, Drömmen om Siri
Lana var ett offer. Varför visste hon inte men hon var säker på att hon var ett offer. Vad betydde drömmarna om Siri? Varför var de så verkliga och vad var det som Lilian försökte säga henne? Eller alltså visste hon vem Lilian var men ändå inte. En dag möter hon en historiker - Casablanca - och tillsammans ska de lösa gåtan. Och såklart rädda henne från döden. Men tiden var knappt och om bara veckor skulle Lana råka ut för en
olycka som funnits i generationer. Måste de flytta ifrån sitt hus för att klara sig? Eller var det halsbandet hennes farmor lämnade kvar till henne för flera år sedan.. Ingen vet svaret om inte man söker för svaren och det tänkte Lana göra. Söka på svaren alltså.. Inget blir som man hade tänkt....
3, Boken Önskevärlden
Liliane Woodsen var en vanlig tjej som älskar böcker. Ja allltså rysare och romaner. En dag köpte hon en bok som hette
Önskevärlden. När hon läst boken upptäckte hon att hon börjat plugga hårdare och tog inga risker längre. Hon chattade med den mystiske killen som kallade sig - som konstigt var - WishWorld4U. Önskevärlden för dig. De bestämde sig för att ses och hon sade nej. Sedan hade killen inte hört av sig alls. Önskevärld - "ingen slump eller vadå" tänkte hon. Önskevärlden-boken var nu en Övergivenvärld och någon/något tog bort Önske- och lade till Övergiven. Lilianes vänner märkte att hon inte var som vanlig men de kunde inget göra. Liliane fastnade i Önskevärlden och ville ta sig ut. Allt där var så önskad och främmande. Men det var också något som skrämde henne.
4, Thena och kidnapparen
Thena har mörkbrunt hår, blåa ögon och var fjorton år. Och precis som offren gjorde bodde hon vid den gröna tunnelbanelinjen. Hon såg den rike mannen och killen vid soptunnan förfölja efter henne. Hon läste en artikel om en politiker som misshandlat sin fru och frun och barnet flyttade. Senare fyllde Thena 15 år fick hon ett brev där det stod: " du är nästa...". Thena blev rädd och gick till polisen med det. Eftersom kuvertet var rosa och barnsligt tog polisen inte henne på allvar. Varje onsdag fick hon brev. Samma fåniga stil och eleka och mystiska ord, klippta från tidningar. Till slut blev hon kidnappad och försökte ta sig ut.

Skriv ner 1,2,3 eller 4 som kommentar. Jag är verkligen tacksam! :) ☻☺


Har det bra!

XOXO
Cherie<33

Fixat min blogg

Hej, jag har inte gjort så mkt idag, är hemma hos Phuong.
Men jag ska fixa hennes blogg så vi ses imorn!
Juste, har också fixat om min blogg, fiin va? :P

Hare bra!

XOXO
Cherie<33

Sorry jag inte uppdaterat på typ dagar :P haha

Heej alla, jag har liksom fått tillgång till dator igår o sånt men hann typ inte skriva. Jag har tre saker att säga:

1. Ny vecka o allt men det läskigaste: SKOLA PÅ FREDAG!!! OMG tänker man då fast det är ju ganska kul ändå, man träffar sina kompisar igen. Jag  tror att det blir ganska jobbigt liksom skola på fredag?? WHAT? Liksom i slutet av veckan o allt! Aja men man kan inte göra så mkt åt det... SÅ Ta bort School's Out och lägg in School's IN istället. Haha skoja bara.

2. OK nu kommer vi till mig, idag har jag tvättat och det konstigaste inget annat som är roligt eller jo jag lekte men min bror tror jag annars så är han sjuk och mamma blir också hes... Förresten är jag nästan sjuk också för jag hostar ju o så men tror inte att det är nåt faarligt.

3. Veckans Hot & New song ska jag ändra till DAGENS LÅT eftersom det är många låtar som jag gillar som inte är såå jätte nya. Men jag kommer ju inte hinna blogga varje dag heller så vi får väl se vad som händer. Jag tror inte att det blir samma låtar varje månad eller så och i slutet av varje månad ska jag lägga månadens bästa låt som ni röstar genom att kommentera på det inlägget som din låt finns med på. Hoppas många bryr sig :P.
Häre en bild till DAGENS LÅT.

Men jag börjar med DAGENS LÅT den första februari. Fram till dess ska jag ha kvar Veckans Hot & New SONG. Så här är en bra låt... ENJOY IT!! Veckans Hot & New SONG är Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart!



Ha en bra dag!

XOXO
Cherie<33

Är hemma hos Elvira!!

Hej hej, jag är hos Elvis idag. Vi har spelat på King.com, ätit tacos, lyssnat på musik. Nu ska jag ladda upp några bilder och eftersom jag inte lagt in veckans hot & new song förra veckan ska jag lägga in två låtar istället!:)
Låt 1: Justin Bieber - One Time


Låt 2: Chris Brown - Crawl

Hare bra!

XOXO
Cherie<33

RSS 2.0