Sista dagen år 2009!

Nytt år, nya vänner, nya önskningar. Önskar att jag blir smartare och skriker mindre. Vad önskar du???
Idag har jag inte gjort nåt alls. Joo, jag diskade, tittade på MTV & ZTV och nu inne på datan och typ bråkar med Diana på face. Har huvudvärk.

Gott nytt år! ♥ <33

XOXO
Cherie<33

♠♣♦♥New Moon filmen var en besvikelse♥♦♣♠

Idag har jag vaknat, lyssnat på musik, tittat på ZTV, läst o kollat på "Våra Värsta År". Det var rätt kul.
Som sagt gick jag ju på bio igår och New Moon var inte som jag hade förväntat mig. Filmen visade sig vara rätt tråkig och var bara bra på vissa ställen. Min favoritkaraktär i filmen är Aro - en från The Volturi -, han var bara så rolig! Sen när jag kom hem såg jag på Simpson på tv6. PÅ tv3 visade dom "Legally Blonde" filmen och jag tittade på den.
bild på Aro
Sen kommer jag att ladda upp en bild på min MP3-spelare men nu ska jag nog gå.
Hare bra!!
XOXO
Cherie<33


Ska se på New Moon idag! <33 ♥

Hej allihopa, idag ska jag se på New Moon med Sara. Hoppas att den är bra. Idag har jag inte gjort något förutom lyssnat på min MP3-spelare o städat lite i lägenheten. Nu ska jag gå till Sara och äta lunch (tror jag).NEW MOON
Volturi

New Moon bild _↑
XOXO
Cherie<33

Är i biblioteket!

Hej hej, min brorsa sover hemma så jag gick till bibblan och är inne på deras data istället. Idag åkte jag snowracer, alltså jag blev fett rädd först för första gången jag åkte snowracer ramlade jag och min läpp blödde. Haha men det var iaf roligt.
Tror ni kommer att få se nåra bilder sen.
Dagens låt: Beyonce - Ave Maria! Är den bra?
 
XOXO
Cherie<33


Heej<33'

Just nu är jag hemma hos Natalie. Vi har spelat WII spel o lite till. Men nu måste jag dra
Herrå
XOXO
Cherie<33


God Jul!!!!! ♥♥♥

Hej allihopa!!!!!! God Jul och jag hoppas ni hare bra. I julklapp fick jag kläder o 600 spänn plus biobiljett. Är jättetrött nu, har kollat på ensam hemma 4 på tv3. Snart ska jag hämta min moster på Arlanda. Hon kommer hit från Berlin o hälsar på. Alltså hon kan ingen svenska men hon bestämmer över mig iaf!
Är jätte trött ska ladda upp en bild till er!
På tisdag ska jag titta på New Moon med Sara, hoppas den är bra! Puss...
 God Jul<33

Jaaa, det var nog allt för idag!
XOXO
Cherie<33

Rihanna låt och veckans hot & new song

Hej hej bloggen! Jag vaknade för någon timme sedan och tittade lite runt på face och en kompis till mig ska fixa en header till mig. Hoppas iaf att det går bra <3
Här är en bild på mig som jag tagit från face!
Jag hittade denna sköna låt från Rihanna på Youtube. Fattar inte varför The Voice inte spelar den här låten!! Men jag gillar låten jätte mycket! vad tycker du??
Låten heter Wait Your Turn med Rihanna. Hope You Enjoy It! <33 ♥♦♣♠
Förresten tänker jag börja med veckans hot & new song som jag tycker är bra. Låten ska vara ny men ändå bra.


Här är en bild på mig som jag tagit från face!
XOXO, Cherie<3

Är hemma hos Phuong!

Idag har jag varti hemma, hade diskat 2 ggr. Sen gick jag till bibblan och lämnade nästan alla böcker, hade två böcker hemma som jag glömde. I biblioteket träffade jag Sanjna och lånade yttligare 7 böcker och gick hem.
Jag lämnade böckerna hemma och så gick jag till Farsta Ängen och spelade lite pingis. Där träffade jag Chirin, Cheima, Sara och Nora. Hahah vi hade fett kul men sen var de tvugna o gå så jag gick hem till Phuong istället!
Det var allt för idag...
XOXO
Cherie<3

Idag skaffar jag min blogg

Hej allihopa <33 ♥♥♥

Idag skaffar jag den här bloggen och jag hoppas att jag uppdaterar den varje dag. Tyvärr så har jag ingen mobil eller kamera så det kommer inte att vara så många bilder på min blogg. Men iaf: HOPE YOU LIKE IT <33

XOXO

Cherie


RSS 2.0